Межвузовская студенческая конференция

14664837_ml-800x599

31 марта и 1 апреля на кафедре Менеджмента и логистики прошла Межвузовская студенческая конференция. Конференция была посвящена исследованиям для выполнения выпускных бакалаврских и дипломных работ. В конференции принимали участия студенты факультета Менеджмента, маркетинга и логистики ОКР «Бакалавр» и «Специалист».

Так же в конференции приняли участия студенты Экономического факультета Государственного аграрного университета.

На конференции рассматривались следующие вопросы:

1.     Сучасні підходи до вдосконалення організаційної структури управління підприємством на засадах логістики

Студ. ОКР «Бакалавр» ф-ту ММіЛ Кімуржи В.П.

Науковий керівник – доц. Корсікова Н.М.

2.     Підвищення рівня сервісу ресторанного закладу «Рівьєра»

Студ. ОКР «Бакалавр» ф-ту ММіЛ Токарчук К.К.

Науковий керівник – доц. Седікова І.О.

3.     Вдосконалення маркетингових комунікацій ресторанного закладу «Рівьєра»

Студ. ОКР «Бакалавр» ф-ту ММіЛ Кобюк Є.М.

Науковий керівник – доц. Седікова І.О.

4.     Розробка логістичної системи розподілення «Одесакондитер» на базі створення накопичильно-розподільчого центру»

Студ. ОКР «Бакалавр» ф-ту ММіЛ Нікітін О.А.

Науковий керівник – доц. Седікова І.О.

5.     Підвищення рівня сервісу ВКФ «ГАЛІАН»

Студ. ОКР «Бакалавр» ф-ту ММіЛ Петрочко Н.А.

Науковий керівник – ас. Чернякова Р.А.

6.     Удосконалення транспортно-складової в системі збуту ТОВ «Тарутинський сирзавод»

Студ. ОКР «Бакалавр» ф-ту ММіЛ Вилков В.С.

Науковий керівник – проф. Савенко І.І.

7.      Організація та управління діяльністю підприємства готельно-ресторанної сфери

Студ. ОКР «Бакалавр» ф-ту ММіЛ Шевчук Л.С.

Науковий керівник – доц. Миронюк Т.І.

8.      Вдосконалення системи збуту асортиментної групи майонезу висококалорійний

Студ. ОКР «Бакалавр» ф-ту ММіЛ Швец А.Ю.

Науковий керівник – проф. Савенко І.І.

9.     Дослідження впливу корпоративної культури на ефективність діяльності організацій сфери послуги

Студ. ОКР «Бакалавр» ф-ту ММіЛ Маркова Г.Ф.

Науковий керівник – доц. Корсікова Н.М.

10.  Напрями підвищення конкурентоспроможності ТОВ НВП «Нива»

Студ. ОКР «Бакалавр» ф-ту ММіЛ Скалозуб В.В.

Науковий керівник – ас. Пожарчук Ю.В.

11.  Особливості мотивації управлінського персоналу в організації

Студ. ОКР «Бакалавр» ф-ту ММіЛ Бойко А.С.

Науковий керівник – доц. Миронюк Т.І.

12.  Штучно створений конфлікт як спосіб покращення ефективності праці працівників та їх мотивації

Студ. ОКР «Бакалавр» ф-ту ММіЛ Ноздріна І.І.

Науковий керівник – ас. Нєдєлков О.В.

13.  Удосконалення системи розподілу  і збуту  ПрАТ «Одесавинпром»

Студ. ОКР «Спеціаліст» ф-ту ММіЛ Тропанець О.В.

Науковий керівник – доц. Чабаров В.О.

14.   Дослідження механізмів антикризового управління на  ТДВ Завод мінеральних вод «Куяльник»

Студ. ОКР «Спеціаліст» ф-ту ММіЛ Мітєва Є.Г.

Науковий керівник – доц. Корсікова Н.М.

DSCN2043-768x1024 DSCN2048-1024x768 DSCN2052-768x1024 DSCN2073-1024x768DSCN2083-1024x768 DSCN2095-768x1024DSCN2086-1024x768

Читайте также: