Круглий стіл «Проблематика розбудови держави та суб’єктів реального сектору економіки в наукових дослідженнях здобувачів вищої освіти ОНАХТ»

16 жовтня 2020 р. кафедра менеджменту і логістики в рамках VІII Міжнародної науково-практичної конференції «Економічні та соціальні аспекти розвитку України на початку ХХІ століття» провела круглий стіл «Проблематика розбудови держави та суб’єктів
реального сектору економіки в наукових дослідженнях здобувачів вищої освіти ОНАХТ».
Захід відбувся за участі директора ННІПЕіМ ім. Г. Е. Вейнштейна, д.е.н., проф., Мельника Юрія Миколайовича, викладачів кафедри менеджменту і логістики та здобувачів вищої освіти спеціальностей 073 «Менеджмент» та 281 «Публічне управління та адміністрування» у змішаному режимі (офлайн та ZOOM).
Перед началом круглого столу була проведена наукова постерна сесія на представлено стендові доповіді. (ауд А-220).

Подія викликала велику зацікавленість серед науковців та студентства факультету менеджменту, маркетингу і логістики ОНАХТ. Виявили бажання прийняти участь у круглому столі близько 30 осіб. Вітальне слово до учасників круглого столу промовив завідувач кафедри менеджменту і логістики д.е.н., проф. Савенко Ігор Іванович. Було відзначено надзвичайну актуальність теми та висловлені побажання ефективної плідної роботи. Доповіді та виступи учасників під керівництвом модератора, доцента Дьяченко
Юлії Володимирівни, були презентовані в доброзичливій та конструктивній обстановці. Цікаві питання задавали науковці, здобувачі вищої освіти. Учасники круглого столу обговорювали проблематику розбудови держави та суб’єктів реального сектору економіки, питання мотивації та мотиваційного потенціалу лідера в сучасному менеджменті, особливості його формування у майбутніх менеджерів та ін.

Було заслухано доповіді здобувачів:

Ступницька М. (магістр 1-го року навчання ОПП
«Менеджмент»)
доповідь на тему: «Нормативне підґрунтя активізації
інноваційного розвитку підприємств».
Полоус Д. (магістр 1-го року навчання ОПП
«Менеджмент») доповідь на тему: «Лояльність
споживачів як складова підвищення
конкурентоспроможності підприємств тимчасового
розміщення».
Григоренко М. (магістр 1-го року навчання ОПП
«Логістика») доповідь на тему: «Логістична стратегія
підприємства:проблематика вибору та реалізації».
Клевец М. (магістр 1-го року навчання ОПП «Публічне
управління та адміністрування») доповідь на тему:
«Дослідження сучасних підходів удосконалення
кадрової політики органів державного управління».
Степанов В. (магістр 2-го року навчання ОПП
«Логістика») доповідь на тему: «Вплив пандемії
COVID-19 на міжнародні контейнерні перевезення».
Прунчак М. (магістр 1-го року навчання ОПП
«Логістика») доповідь на тему: «Дослідження сучасних
методів індивідуальної та групової мотивації персоналу
підприємств».

Учасники круглого столу брали активну участь в обговоренні тем доповідей, яке відбулося у формі дискусій. Практично усі доповідачі, заявлені у програмі заходу, отримали можливість висловитись. Організатори круглого столу дякують учасникам заходу за інтерес до заявленої теми та участь в обговоренні доповідей. Спеціальна подяка – завідувачу лабораторією Седікову Д. В., за допомогу в організації.