Онлайн підготовка до ЗНО-2020

Шановний абітурієнт, Одеська національна академія харчових технологій чекає саме на тебе! Для того, щоб мати можливість вступити до нас на навчання, отримати якісну освіту та стати дипломованим фахівцем, треба успішно пройти ЗНО.

Ресурс за посиланням https://zno.osvita.ua допоможе тобі зробити це!

Майбутні учасники зовнішнього оцінювання 2020 року мають можливість скористатись сервісом ЗНО-ОНЛАЙН, розробленим Освіта.ua. На ньому розміщено більше 300 тестів, що вже складали абітурієнти під час зовнішнього незалежного оцінювання у 2009-2019 роках.

Спосіб виконання всіх тестових завдань максимально наближений до реальних тестів, а форма надання відповіді відповідає виду реальних тестів ЗНО. Після виконання кожного тесту надаються правильні відповіді на всі завдання та розраховується результат у тестових та рейтингових балах, та визначається час витрачений на виконання тесту.

Для кожного предмета можна також відкрити повний список всіх тестових завдань зовнішнього незалежного оцінювання та отримати правильну відповідь на кожне завдання відразу після його виконання.

Використання сервісу допоможе зрозуміти структуру тесту з кожного навчального предмета, ознайомитись із формами завдань та визначити час, необхідний для розв’язання завдань тесту.

Для вступу на спеціальності Факультету Менеджменту, маркетингу і логістики в 2020 році тобі корисно буде підготуватись з таких предметів: Українська мова та література, Математика, Історія України, Іноземна мова, Географія, комбінація трьох з яких, дасть змогу вступити на бюджетну чи небюджетну форму навчання.

Заходь на сайт кафедри Менеджменту і логістики http://mil.onaft.edu.ua/, кафедри Маркетингу, підприємництва і торгівлі http://marketing.onaft.edu.ua/, приєднуйся до нас у соцмережах фейсбук https://www.facebook.com/mmil.onaft/  та інстаграм https://www.instagram.com/mmil.onaft/ і дізнавайся більше про студентське життя і навчання на спеціальності «Менеджмент», «Маркетинг»,  «Підприємництво, торгівля і біржова діяльність», «Публічне управління та адміністрування»!

До зустрічі в ОНАХТ!