Перемога на Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт «Black Sea Science 2020»

Вже втретє на базі Одеської національної академії харчових технологій проводиться Міжнародний конкурс студентських наукових робіт «Black Sea Science». Цей конкурс відбувається за підтримки Міністерства освіти і науки України під егідою організації Black Sea Universities Network – об’єднання закладів вищої освіти Чорноморського регіону, з метою розширення міжнародних зв’язків та активізації наукової роботи студентів. Дійсно, конкурс має широкі горизонти, адже наукові роботи надсилають студенти як з закладів вищої освіти України, так і Франції, Греції, Китаю, Македонії, Литви, Польщі, Словаччини, Грузії, Казахстану, Киргизстану, Білорусі, Молдови.

Участь у конкурсі «Black Sea Science» – це неперевершена можливість для студентів поконкурувати з багатьма своїми «колегами» з різних країн та перевірити власну професійну підготовку, адже неупереджене рецензування анонімних робіт на конкурсі – це гарантія об’єктивної оцінки наукових здобутків.

Високий рівень якості освіти демонструють студенти факультету Менеджменту, маркетингу і логістики, які щороку входять до призерів напряму «Економіка та управління». Так, в 2018 р. Пасчина Ганна зайняла 1 місце, Жихарєва Наталя та Новікова Орина – 3 місце серед 52 робіт, в 2019 р. Струц Єлизавета посіла 1 місце, Коренман Марина та Мазоха Станіслав – 2 місце серед 53 робіт, і  2020 р.  також приніс нам призове місце – Клевець Марія отримала 3 місце серед 58 робіт.

В цьому році роботи  за напрямом «Економіка та управління» оцінювали  члени журі з Польщі, Грузії, Білорусі, а також вчені ОНАХТ. Кожен з них відмітив, що рівень робіт з кожним роком підвищується, що свідчить про зростаючу зацікавленість до конкурсу з боку науковців та молоді.

Ми впевнені, у найближчому майбутньому на нас чекає ще не одна блискуча перемога, адже для цього у нас вражаючий арсенал – професіональна команда викладачів, талановиті студенти та бажання працювати разом!